Kofter

Kofter

Kvantumsrabatt

Loading...

Strikkede kofter er populært som aldri før. Oppskriftene som er tilgjengelige, er etterhvert mange - både av gamle, kjente klassikere, som Fanakofte, Setesdalskofte, Haukelikofte o.s.v, men helt nye desin, og gamle kofte design i ny drakt, dukker også jevnlig opp.

I denne boken som er skrevet av Kristin Holte, finner du en rekke nye strikkeoppskrifter på kofter, men det beste av alt, er at boken er en grundig innføring i hvordan du kan designe din egen kofte.

Du finner altså 17 nye strikkeoppskrifter på kofter med inspirasjon fra gamle kofte oppskrifter, mønstersamlinger, folkedrakter og vevde tekstiler.

Alle koftene i denne boken er figurnære. De lange er innsvinget i midjen og de korte har trange vrangborder som sitter litt etter kroppen. Rygg og forstykker er strikket hver for seg, slik de ble strikket i 40 og 50 årene.

Når det gjelder garn som er brukt i koftene, er det snakk om gode, Norske garn kvaliteter.

Vårt utvalg av dette er stadig økende, og vi er sikker på at du finner garn du kan bruke til samtlige modelleutvalg.r i vårt

Feks Per Gynt, Norsk Pelsull, PT2, Tumi, Mitu og Hifa2

Kjøpte også varer

Kundekommentarer
Flott bok
Skrevet av: 13.04.2015
I vrimlen av koftebøker har Kristin Holthes bok kommet i skyggen synes jeg. Hun kom med boken før boomen, og har ikke blitt omtalt like mye. Hun fortjener absolutt sin plass i solen, med sine friske redesign av gamle mønster
  • Personlig service
  • Høy kompetanse
  • Lang erfaring